El Azzouzi blij met kans bij Emmen: "Was meteen een klik"

7 maart 2019, 23:58

Zakaria El Azzouzi is blij dat hij bij FC Emmen de kans krijgt om zich weer te laten zien. De 22-jarige spits zag zijn contract bij Ajax ontbonden worden en is herstellende van een zware blessure. Zijn gevoel bij Emmen is goed.

Dat vertelt de aanvaller, die tot het einde van het seizoen tekende, tegen RTV Drenthe. El Azzouzi voerde een goed gesprek met Dick Lukkien, "Ik heb gesproken met de trainer en ik had meteen een klik. Het voetbal waar hij voor staat spreekt me enorm aan. Emmen houdt van aanvallend voetbal en dat past bij mij. Op welke positie ik me fixeer? Dat maakt me in principe niet zoveel uit. Ik kan op alle posities voorin uit de voeten en ook als aanvallende middenvelder."

De aanvaller gaat bij Emmen spelen met rugnummer negen. "Ik heb niet zoveel met nummers, maar ik werd min of meer een beetje verzocht om dit nummer te nemen", zegt El Azzouzi, die de verwachtingen wil temperen. "Ik heb ruim dertien maanden niet gespeeld en vooral voor mezelf getraind. De laatste anderhalve maand heb ik meegetraind bij FC Twente om het groepsgevoel weer terug te krijgen. En nu hoop ik dat de laatste stappen op weg naar mijn eerste speelminuten snel gaan." 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen