Chelsea eenvoudig langs Kiev, ook winst voor Valencia

7 maart 2019, 22:58

Chelsea heeft donderdag een grote stap gezet naar de kwartfinales van de Europa League. De Londenaren wonnen op eigen veld gemakkelijk met 3-0 van Dinamo Kiev, dat het zonder de geblesseerde Fran Sol moest doen. Ook Valencia boekte een overwinning.

Chelsea - Dinamo Kiev 3-0

Chelsea is een van de favorieten voor de eindzege in de Europa League en heeft de verwachtingen donderdag waargemaakt. Op Stamford Bridge konden de fans van de thuisploeg al na zeventien minuten juichen. Na een hakje van Olivier Giroud schoot Pedro raak. Chelsea was sterk en kreeg veel kansen in de eerste helft, maar haalde pas in de tweede helft de trekker weer over. Een vrije trap werd in de 65ste minuut heerlijk in het doel gekruld door Willian, die zijn derde goal maakte van dit Europa League-seizoen. De Braziliaan werd vervolgens gewisseld voor Callum Hudson-Odoi, die als invaller ook nog van zich deed spreken. Het toptalent legde de eindstand in de laatste fase vast op 3-0, al had Kiev in de periode daarvoor ook enkele goede kansen gekregen.

Valencia - Krasnodar 2-1

Het Russische Krasnodar was in de vorige ronde nog verrassend te sterk voor Bayer Leverkusen, maar moet vrezen dat het Europese avontuur niet lang meer duurt. De Russen verloren donderdag met 2-1 bij Valencia, dat met Rodrigo een goudhaantje in huis had. De spits scoorde twee keer. Viktor Claesson deed in de tweede helft nog wat terug, waardoor Krasnodar nog niet helemaal uitgespeeld is en volgende week vol voor de kansen zal gaan. De ploeg zal gesterkt zijn door het feit dat het in het tweede bedrijf voldoende kansen kreeg om een doelpunt te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen