Haller lovend over Ajax: "Wat ze deden in Madrid, dat was wat"

7 maart 2019, 21:47

Sébastien Haller slaagde er met Eintracht Frankfurt niet in om te winnen van Internazionale, maar zal vanwege het feit dat de Italianen een penalty misten ook niet ontevreden zijn over het resultaat in de Europa League (0-0).

"De sfeer was geweldig, ons publiek is uniek'', zei de Franse spits na het duel tegen FOX Sports. "Maar winnen van Inter is niet makkelijk", zegt de speler die positief is over het Nederlandse voetbal. "Stefan de Vrij is een uitstekende verdediger. Opgeleid in de Eredivisie. In Nederland dachten ze dat er crisis was. Maar er waren altijd prima spelers, alleen maakt dat nog geen goed elftal. Wat Ajax deed in Madrid, dat was wat hoor."

De spits kent Erik ten Hag nog van diens periode in Utrecht. "Ik wist wat Erik zou doen als trainer. Nederland mag weer trots zijn. Als ik De Vrij zie en dan in de wetenschap dat Van Dijk en De Ligt in Oranje spelen. De Eredivisie is een prima competitie. Toen ik naar de Bundesliga ging waren er misschien ook twijfels, maar er is veel mogelijk na een paar jaar Eredivisie.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen