De Graafschap gaat door met manager voetbalzaken Hofstede

7 maart 2019, 17:09

De Graafschap gaat verder met manager voetbalzaken Peter Hofstede. Zijn contract is met een jaar verlengd, meldt de club uit Doetinchem. Daarmee staat Hofstede voor zijn vijfde seizoen op De Vijverberg. Over het aanblijven van Hofstede bestonden twijfels, mede vanwege zijn aankoopbeleid van afgelopen zomer.

"Uiteraard zijn wij binnen de RvC niet doof en blind en hebben wij zo nu en dan de roep van buitenaf gehoord", zegt voorzitter Martin Mos op het clubkanaal van De Graafschap. "Maar wij beoordelen op basis van wat wij zien op de werkvloer en op de adviezen die wij krijgen van diverse partijen, waaronder bijvoorbeeld het klankbord voetbalzaken en de huidige staf. Ik ben dan ook heel content dat wij voortborduren op de ingeslagen weg en met Peter kunnen gaan werken aan een team voor het nieuwe seizoen."

Directeur Hans Martijn Ostendorp: "De RvC en de directie hebben met deze verlenging gekozen voor continuïteit en rust. Peter heeft de afgelopen jaren prima samengewerkt met de staf en het technisch beleidsplan geactualiseerd. Ook de interactie met onze nieuwe hoofd jeugdopleidingen, Jefta Bresser, verloopt goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen