Messi keert definitief terug bij nationale ploeg van Argentinië

7 maart 2019, 18:19

Lionel Messi is definitief terug in de Argentijnse ploeg. Hij behoort tot de voorlopige selectie voor de oefenduels met Venezuela (22 maart) en Marokko (26 maart). Naar alle waarschijnlijkheid speelt Messi alleen de wedstrijd tegen Venezuela, die wordt gespeeld in het stadion van Atlético Madrid. Tevens behoort Ajacied Nicolas Tagliafico tot de selectie, maar ontbreken Mauro Icardi en Sergio Agüero.

Hoewel Messi nooit officieel had aangegeven dat hij definitief stopt bij de nationale ploeg van Argentinië, werd hij - op eigen verzoek - sinds het WK niet meer opgeroepen door bondscoach Lionel Scaloni. De geruchten deden wel de ronde dat hij voor de Copa América van komende zomer in Brazilië weer beschikbaar zou zijn. In de voorbereiding daarop zit hij nu dus voor het eerst weer bij de selectie.

Messi speelde in totaal 128 interlands voor Argentinië, waarin hij 65 doelpunten maakte. In 2016 stopte de kleine Argentijn ook al even na de teleurstellend verlopen Copa América, maar kwam daar vervolgens op veler verzoek toch weer op terug. Een prijs won hij tot dusver echter niet met zijn land, iets dat de kleine Argentijn in zijn thuisland nog weleens wordt verweten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen