Groenendijk is op zijn hoede voor sterke aanval van Heerenveen

7 maart 2019, 15:53

Alfons Groenendijk is op zijn hoede voor de aanvalslinie van sc Heerenveen. De coach neemt het met zijn ploeg zaterdag op eigen veld op tegen de Friezen die de laatste weken sterk bezig zijn. Volgens Groenendijk is de aanval het grootste wapen van Heerenveen

Afgelopen weekend speelde ADO met 1-1 gelijk bij De Graafschap. Winst was verdiend geweest, vindt Groenendijk. "Als je in een uitwedstrijd acht goede kansen creëert tegenover twee schoten van De Graafschap, dan verzuim je om afstand te nemen. Zelfs voor het moment dat zij scoren, ging er nog een bal van ons op de lat. Dat zijn van die cruciale momenten in een wedstrijd. De jongens hebben wel alles gegeven", zegt hij via de clubkanalen.

ADO staat momenteel twaalfde, terwijl Heerenveen de negende positie bezet. "Het is een ploeg die een opvallend doelsaldo heeft", weet Groenendijk. "Heel veel goals voor en ook heel veel goals tegen. Het is een ploeg waarbij altijd veel goals vallen. Ze spelen op de aanval en hebben echt een goede voorhoede. Daarom scoren ze ook zo makkelijk. Ze hebben voorin wat te melden en dat moeten wij goed bespelen. Het is ook een feit dat ze veel goals tegen krijgen. Wij moeten ons eigen ding doen en kunnen bij een zege weer een goede stap zetten."

Melvyn Lorenzen en Erik Falkenburg zijn waarschijnlijk fit genoeg om te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen