Eerlijke Henk de Jong doet pas op de plaats: "Mijn vrouw niet fit"

7 maart 2019, 15:46

Henk de Jong zijn vrouw is niet helemaal fit en om die reden laat contractverlenging bij De Graafschap op zich wachten. "Het zwabbert nu alle kanten op, waar ik zelf niets aan kan doen", zegt De Jong over de geruchtenstroom die is ontstaan.

"Dat heeft niet met journalisten te maken. Dit heeft te maken met een aantal sites, dat dingen van forums haalt, wat mensen zeggen en dan proberen dat soort dingen in mijn mond te leggen", zegt De Jong tegen het clubkanaal van De Graafschap. "Dat geeft niks, maar het wakkert wel iets aan. Ook in een club. Maar ik zal eerlijk zeggen: mijn vrouw is niet fit, daar heb ik mee te dealen en moet een goede afweging maken. Dat duurt niet lang, op korte termijn neem ik een beslissing."

Over de aanbieding van de Superboeren klaagt De Jong niet, die noemt hij 'fantastisch'. De trainer concludeert wel dat het heen en weer reizen van zijn woonplaats Drachten naar Doetinchem zijn tol eist. "Ja, dat heeft het wel. We gaan kijken wat daarin mogelijk is", vertelt De Jong. "Ik hoor allemaal clubs, maar dat wordt aangewakkerd door mensen. Die clubs zitten misschien wel helemaal niet op mij te wachten, maar word je daar wel in een keer genoemd. Dan denk ik ook: jongens, kom aan. Even een beetje respect."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen