PSV helpt Afellay en laat hem herstellen in Eindhoven

PSV helpt Afellay en laat hem herstellen in Eindhoven

7 maart 2019 – Ibrahim Afellay keert in ieder geval voor even terug bij PSV. De 32-jarige middenvelder gaat in Eindhoven zijn revalidatie voortzetten en krijgt daarbij hulp van de Eredivisionist. De voormalig speler van PSV zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij Stoke City werd ontbonden en mag daarom herstellen in Eindhoven. 

Dat meldt PSV via de officiële kanalen. "Ibrahim is hier opgegroeid en doorgebroken. Daarna werd hij een bepalende speler in diverse kampioensploegen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat we hem helpen waar mogelijk", vertelt technisch manager John de Jong van PSV. "We hebben nu afspraken gemaakt over individuele begeleiding door de fysieke staf van de jeugdafdeling van PSV. Als de volgende fase aanbreekt, gaan we kijken hoe we dat invullen."

De 32-jarige voetballer kampt momenteel met een blessure, dat is de laatste jaren eerder de regel dan een uitzondering. De voormalig speler bij FC Barcelona werd geteisterd door blessureleed de laatste seizoenen en kwam daardoor sinds 2016 al niet meer in actie in officiële duels. In het verleden speelde hij naast PSV ook voor Olympiakos, FC Barcelona, Schalke 04 en dus Stoke City. 

gerelateerd