Karsdorp begint bij AS Roma, Kluivert op de tribune

6 maart 2019, 19:57   Bijgewerkt: 6 maart 2019, 20:10

AS Roma begint woensdagavond met Rick Karsdorp als basisspeler aan het Champions League-duel met FC Porto. Het is voor de Nederlandse verdediger zijn eerste basisplaats op het allerhoogste niveau. Justin Kluivert is met Roma meegereisd naar Portugal, maar is niet opgenomen in de wedstrijdselectie.

Karsdorp kwam door een blessure de voorbije weken niet in actie, maar maakte afgelopen zaterdag in de verloren stadsderby tegen Lazio (3-0) zijn rentree in de wedstrijdselectie. Toen kreeg hij geen speeltijd van trainer Eusebio Di Francesco, maar tegen FC Porto mag de oud-Feyenoorder het vanaf het eerste fluitsignaal laten zien. Het wordt voor Karsdorp pas zijn negende optreden dit seizoen.

AS Roma heeft zich in de heenwedstrijd in de Italiaanse hoofdstad een goede uitgangspositie verschaft door met 2-1 te winnen. De Romeinen verkeren echter niet in grootse vorm, getuige de verloren derby en de moeizame overwinningen op laagvliegers Bologna (2-1) en Frosinone (3-2).

Chong

In Parijs is er ook Nederlandse inbreng. Daar begint de talentvolle aanvaller Tahith Chong (19) op de bank bij Manchester United tegen Paris Saint-Germain. De jeugdinternational kan door veel blessureleed bij de Engelse grootmacht zijn debuut maken in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen