Van Bronckhorst ziet ziekenboeg van Feyenoord leegstromen

6 maart 2019, 17:27

Feyenoord lijkt met een nagenoeg fitte selectie het slot van het seizoen in te gaan. In aanloop naar het uitduel met Vitesse bespreekt Giovanni van Bronckhorst de status van enkele spelers, onder wie Kenneth Vermeer. Hij lijkt de wedstrijd in Arnhem te gaan halen.

Van Bronckhorst was dinsdag al positief gestemd over de inzetbaarheid van Vermeer en benadrukt woensdag dat hij 'goede hoop' heeft dat de doelman zijn opwachting kan maken in de GelreDome. Alleen Justin Bijlow en Yassin Ayoub gaan het duel met Vitesse niet halen, al is laatstgenoemde speler aan de betere hand. "Hij heeft weer delen van de training kunnen meedoen. Ik hoop dat hij stappen kan maken en over niet al te lange tijd ook weer beschikbaar is", aldus de coach in gesprek met Feyenoord TV.

Eric Botteghin is een stuk sneller hersteld van een knieblessure dan verwacht en maakte tegen Emmen zijn rentree in de wedstrijdselectie. "Een aantal weken geleden kwam het nieuws dat hij het seizoen niet meer zou kunnen spelen, maar daarna heeft hij enorme stappen gemaakt. Daardoor is hij ook eerder beschikbaar dan we hadden verwacht", zegt de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen