De Guzman verwacht dat Eintracht en Inter elkaar weinig ontlopen

6 maart 2019, 16:47

Het Nederlands getinte Eintracht Frankfurt hoopt donderdag voor eigen publiek een eerste stap richting de kwartfinale van de Europa League te zetten. De huidige nummer vijf van Duitsland strijdt met Inter om een plek bij de laatste acht van het toernooi. De Italianen lijken de favoriet in het tweeluik, maar Jonathan de Guzman denkt daar anders over.

De 31-jarige middenvelder verwacht twee mooie ontmoetingen. "Het is een droom om op dit podium te spelen. Morgen wordt écht prachtig", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. Eintracht Frankfurt rekende in de vorige ronde af met Shakhtar Donetsk, terwijl Inter het Oostenrijkse Rapid Wien uitschakelde. "Inter is natuurlijk een grote club, bekender dan Eintracht Frankfurt. Maar als je kijkt naar hoe wij spelen en hoe Inter speelt, is er niet echt een favoriet."

Eintracht Frankfurt is bezig aan een ijzersterk seizoen. De Duitse club van De Guzman, Jetro Willems en oud-Eredivisionisten Sébastian Haller en Filip Kostic is niet alleen nog actief in de Europa League, maar dingt in de Bundesliga ook mee naar een Champions League-ticket. "Het loopt goed tot nu toe, maar we verlangen naar meer", aldus de middenvelder.

De Guzman was aan het begin van het seizoen nog een vaste waarde in Frankfurt, maar is gedurende het seizoen zijn basisplaats is kwijtgeraakt. "We hebben veel spelers, nu moet ik op mijn kans wachten. Persoonlijk is het een mindere tijd met niet zoveel speeltijd als aan het begin van het seizoen. Maar ik ben mentaal sterk, dus ik ben ervan overtuigd dat ik weer minuten ga maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen