Inter en Icardi zetten eerste stap richting verzoening

6 maart 2019, 15:58   Bijgewerkt: 8 maart 2019, 09:45

Internazionale en Mauro Icardi zijn elkaar genaderd in het conflict dat nu al drie weken duurt. De Italiaanse grootmacht meldt via de officiële kanalen dat de clubleiding met de spits en diens zaakwaarnemer Wanda Nara om de tafel heeft gezeten. Doel van het gesprek was een oplossing voor de huidige situatie voor alle partijen.

Of het gesprek tot een concrete oplossing heeft geleid, meldt de Inter niet. Het conflict tussen de spits en club begon op 13 februari, toen Icardi de aanvoerdersband werd ontnomen. Volgens Italiaanse media is de Argentijn vanwege de stroeve contractonderhandelingen niet langer captain van Inter. Niet veel later maakte de club bekend dat Icardi [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/345948/volgend-hoofdstuk-icardi-soap-spits-negeert-oproep/,_blank,niet tot de wedstrijdselectie] voor het Europa League-duel met Rapid Wien behoorde.

Trainer Luciano Spalletti liet weten dat Icardi zich zélf had afgemeld voor het treffen met de Oostenrijkse tegenstander. Hij zou geblesseerd zijn geweest, maar met een officieel statement rekende de Italiaanse club af met het smoesje van de veelbesproken Argentijn. Icardi behoort voor het komende Europa League-duel met Eintracht Frankfurt, dat komende donderdag in Duitsland gespeeld wordt, in elk geval nog niet tot de wedstrijdselectie. Een andere vedette, Radja Nainggolan, mist door een blessure eveneens de eerste ontmoeting in de achtste finale van het toernooi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen