PEC-voorzitter Visser houdt vertrouwen in Stam ondanks vertrek

6 maart 2019, 14:18

PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser denkt dat Jaap Stam, ondanks dat hij na een half jaar alweer vertrekt uit Overijssel, de ideale man is om PEC voor degradatie te behoeden. De oefenmeester maakt de nodige indruk en daar doet zijn vertrek niets aan af. "De eerste uitslagen waren overweldigend met daarna enkele resultaten waar we niet op hoopten, maar we hebben er alle vertrouwen in dat Jaap, zijn staf en de spelers ons voor het degradatiespook gaan behoeden."

Dat vertelt hij op de clubsite. "Bij de club zijn we positief gestemd dat Jaap ons afgelopen winter heeft geholpen door de handschoen op te pakken. Jaap heeft daarbij veel indruk gemaakt op een ieder binnen de club en de wijze waarop hij daar invulling aan heeft gegeven", aldus Visser, die denkt dat dat niet zal veranderen ondanks de overgang van Stam komende zomer naar Feyenoord.

Zelf wil de oefenmester ook niets liever dan handhaving bewerkstelligen. "Ik wil benadrukken dat deze beslissing verder niets aan mijn motivatie afdoet, om de komende periode alles op alles te zetten voor PEC Zwolle", verzekert Stam. "Er breken cruciale weken aan voor de club, waarin wij ons volle bak inzetten voor directe handhaving in de Eredivisie."

Lees ook:

Officieel: Stam wordt opvolger Van Bronckhorst bij Feyenoord

Van Geel blij met komst Stam: "Een indrukwekkende verschijning"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen