Spoorboekje: Napoli belangrijk voor Nederland, Tops en Flops

7 maart 2019, 07:46

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 7 maart.

Specials

Tops en flops

De Ajax-stunt werd niet overtroffen, maar ook op de tweede Champions League-avond van de week gebeurde weer van alles. Manchester United schakelde na een discutabel VAR-moment Paris Saint-Germain uit en bij FC Porto - AS Roma viel de beslissing pas in minuut 117. Wat ons opviel, lees je in onze tops en flops.

Wedstrijden

Eintracht Frankfurt - Internazionale (18.55 uur)

Jetro Willems en Jonathan de Guzman staan voor een moeilijke, maar mooie opgave in eigen huis tegen het Internazionale van Stefan de Vrij. In de achtste finales van de Europa League staan de Nederlanders tegenover elkaar, waar Inter geen beroep kan doen op de geblesseerde Radja Nainggolan. Ook Mauro Icardi ontbreekt nog altijd bij de Italianen, toch blijft het een mooi affiche. 

Napoli - Red Bull Salzburg (21.00 uur)

Na de knappe prestatie van Ajax in de Champions League staat Nederland voorlopig weer elfde op de UEFA-ranking, maar om die plek te houden moeten we wel hulp krijgen vanuit Napels. Als Salzburg erin slaagt om ook weer punten te vergaren voor Oostenrijk, hebben we Ajax nog weer veel harder nodig. Daarom zou een overwinning van Napoli meer dan welkom zijn voor Nederland.

Voetbal op tv

18.55 uur: Eintracht Frankfurt - Internazionale, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

18.55 uur: Stade Rennes - Arsenal, FOX Sports 2, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Napoli - RB Salzburg, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Chelsea - Dinamo Kiev, FOX Sports 2, live verslag van het Europa League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen