Solari zoekt verklaring: "Duidelijk dat we Ramos misten"

6 maart 2019, 08:39

Een pijnlijke constatering van Solari: de coach van Real Madrid stelt dat hij Sergio Ramos miste in de return tegen Ajax (1-4). De captain pakte in de heenwedstrijd juist bewust een gele kaart om de kwartfinale zonder kaartenlast te beginnen. Na de galavoorstelling van Ajax gaat die aan Real en Ramos voorbij.

"Ik wil niet slecht praten over onze spelers, maar het is duidelijk dat we onze captain misten", sprak Solari na afloop. De oefenmeester moet nu gaan vrezen voor zijn baan. Zelf denkt hij niet aan opstappen. "Ik kwam hier op een moeilijk moment, ik zal niet opgeven. Dit is een moeilijk seizoen, maar meer dan ooit moeten wij karakter tonen. De besten staan op in moeilijke tijden en komen sterker terug dan ooit."

Volgens Dani Carvajal is het seizoen van Real Madrid verloren. De Koninklijke ligt behalve uit de Champions League ook uit de Copa del Rey en in de competitie is de achterstand op koploper FC Barcelona al twaalf punten. Solari: "Carvajals reactie? Hij zegt dat nog in het heetst van de strijd. Hij toonde zijn teleurstelling, we hebben nog steeds de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen