Carvajal na nederlaag tegen Ajax: "Nog nooit zo slecht gevoeld"

6 maart 2019, 00:14

Het seizoen voor Real Madrid is voorbij. Die conclusie trok Dani Carvajal na nederlaag tegen Ajax (1-4) in de achtste finale van de Champions League. "Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld, ik kan dit niet uitleggen", aldus de verdediger, die persoonlijk een lastige avond kende tegen David Neres. 

In een week tijd verloor Real Madrid twee keer van FC Barcelona en verspeelde het daarmee de titelkansen en de Copa del Rey. Het miljardenbal was het enige wat overbleef. Maar Ajax gaf de Koninklijke een pak rammel en stootte de titelverdediger uit het toernooi. "Er zijn geen excuses. De tegenstander was beter en verdiende het om te winnen", zegt Carvajal tegen Movistar +. "Twee keer verliezen van Barcelona is nooit makkelijk. Vandaag wilden we winnen, maar kwamen op een 0-2 achterstand door twee fouten. De 0-3 betekende de genadeslag."

Carvajal vindt niet dat er nu een einde is gekomen aan een tijdperk, maar is hij over dit seizoen heel duidelijk. "We hebben een jonge ploeg met potentie. Nu is het seizoen voorbij, daar moeten we ons niet achter verstoppen, het is een rotseizoen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen