Ten Hag vindt overwinning 'dikverdiend' en bedankt KNVB

5 maart 2019, 23:50   Bijgewerkt: 6 maart 2019, 00:14

Erik ten Hag zag zijn ploeg excelleren bij Real Madrid en is uiteraard zeer tevreden met de prestatie van zijn elftal. De coach van Ajax vindt het bereiken van de kwartfinale dikverdiend en bedankt ook de KNVB voor het verzetten van het duel tegen PEC Zwolle. "Dat heeft er zeker aan bijgedragen."

Langs de lijn genoot Ten Hag van de 1-4 zege in Madrid. Volgens de coach klopte alles op deze historische dinsdagavond. "Over twee wedstrijden is het dik- en dikverdiend. Wat wij vanavond hebben gedaan is grote klasse", vertelt Ten Hag na afloop tevreden bij Veronica.

Voorafgaand heerste er volgens de coach vertrouwen bij de spelersgroep en, zoals Matthijs de Ligt en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346978/frenkie-de-jong-spreekt-van-geweldige-avond-in-madrid/,_blank,Frenkie de Jong] ook al aangaven, was de tactiek uitstekend. "Ik denk dat we een goed plan hadden en mijn spelers hebben dat 100% goed omgezet. Het collectief leverde een prachtige prestatie. Ze mogen ook wel even een feestje vieren vanavond."

Santiago Solari, de coach van Real Madrid, feliciteerde Ten Hag na afloop. "Hij heeft genoten van dit Ajax. Ik ben in ieder geval onder de indruk en hier moeten we op verder gaan. Ik denk dat er nog meer in zit, maar hier mogen we even van mogen van genieten. Dit is wel historisch, zeker met het huidige voetbalklimaat. Ik moet ook de KNVB bedanken voor het verzetten van de wedstrijd (het thuisduel tegen PEC Zwolle, red.). Dat heeft er zeker aan bijgedragen. Het Nederlands voetbal mag Ajax ook bedanken, want wij halen de punten binnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen