Gepasseerde Boateng is 'bedroefd' na beslissing Löw

5 maart 2019, 17:38

Jérôme Boateng vindt niet dat hij niet goed genoeg meer is voor de nationale ploeg van Duitsland. De verdediger werd net als Mats Hummels en Thomas Müller gepasseerd door bondscoacch Joachim Löw en reageert via Twitter op het nieuws.

Dinsdag kreeg het trio wereldkampioenen van Bayern München van Löw te horen dat ze niet meer nodig zijn voor Die Mannschaft. Boateng reageert als volgt op Twitter. "Ik ben bedroefd. Het allermooiste voor mij was namelijk om mijn land te vertegenwoordigen. Toch respecteer ik de nieuwe koers, ik begrijp de beslissing van de trainer."

"Ik ben ervan overtuigd dat ik nog op het hoogste niveau meekan. Dat zal ik ook in de toekomst laten zien", vervolgt Boateng, die in 2014 met Duitsland wereldkampioen werd, zijn betoog. Ik ben trots dat ik het shirt van de nationale ploeg heb gedragen en met name de zomer van 2014 zal ik nooit vergeten. Ik had me natuurlijk wel een ander afscheid voorgesteld."

Zonder Müller, Hummels en Boateng gaat Duitsland zich proberen de kwalificeren voor het EK van 2020. 24 maart spelen onze oosterburen daarom tegen het Nederlands elftal in de Johan Cruijff Arena.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen