Bayern München verlengt het contract van Gnabry met drie jaar

5 maart 2019, 11:15

Bayern München heeft het contract van Serge Gnabry met drie jaar verlengd. De 23-jarige aanvaller zette dinsdag zijn handtekening onder de verbintenis die hem nu tot en met 2023 bij Der Rekordmeister houdt. "Ik hoop nog veel titels hier te winnen en heb het enorm naar mijn zin. Ik kijk uit naar de toekomst met FC Bayern."

Dat vertelde hij over zijn nieuwe contract. Gnabry wordt gezien als een groot talent en kwam sinds zijn overstap naar Bayern tot 29 optredens voor de koploper van de Bundesliga. Ook komt hij inmiddels regelmatig uit voor de Duitse nationale ploeg, voor wie hij in vijf interlands al vier keer scoorde. Wel kampt hij dit seizoen al met behoorlijk wat (kleine) blessures, dat was voor Bayern echter geen beperking om zijn contract te verlengen.

"We zijn erg gelukkig dat we Serge langer aan Bayern hebben kunnen binden. Hij is een jong talent en gaat een belangrijk onderdeel zijn van de toekomst van onze club", zei technisch directeur Hasan Salihamidzic over de nieuwe verbintenis. In Duitsland wordt Gnabry gezien als een van de opvolgers voor Arjen Robben of Franck Ribéry.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen