Romero loopt knieblessure op en is wéér weken out bij PSV

5 maart 2019, 08:05   Bijgewerkt: 5 maart 2019, 10:57

PSV's miljoenenspits Maximiliano Romero heeft een volgende flinke tegenvaller moeten incasseren. De Argentijnse aanvaller staat opnieuw wekenlang buitenspel, nadat hij tegen Helmond Sport uitviel met een knieblessure. Uit de inmiddels gemaakte MRI-scan blijkt dat er schade is opgelopen.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Hoe groot die schade exact is, is nog niet helemaal duidelijk. Zeker is wel dat hij er de komende weken uit ligt en dat hij zelfs moet vrezen voor de rest van dit seizoen. Het zou alweer zijn derde blessure zijn sinds zijn tijd in Eindhoven, waar hij vorige winter voor ruim tien miljoen euro (!) werd binnengehaald.

Een succes is zijn komst tot dusver allerminst: Romero stond vooral buitenspel met blessures en grossierde in afwezigheid. Ook toen hij helemaal fit was, kon hij echter geen potten breken, mede door de goede prestaties van Luuk de Jong. In dat kader valt de schade voor de ploeg van Mark van Bommel mee: Romero maakte tot dusver slechts negen minuten in de Eredivisie.

Voor Romero is het te hopen dat hij het WK Voetbal Onder 20 jaar, wat vanaf 23 mei wordt georganiseerd in Polen, haalt. Hij plaatste zich met Argentinië eerder al voor dat toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen