'Stam staat zelf ook open voor dienstverband bij Feyenoord'

5 maart 2019, 07:52

Jaap Stam staat open voor een avontuur als hoofdcoach bij Feyenoord. Hoewel de oefenmeester pas net aan de slag is bij PEC Zwolle, zou hij bereid zijn om na krap een half jaar alweer te vertrekken uit Overijssel. Daardoor ligt hij nog altijd op pole position om de opvolger te worden van Giovanni van Bronckhorst.

Dat weet het Algemeen Dagblad althans. Eerder werd al bekend dat Stam momenteel de topkandidaat is om de nieuwe trainer te worden in Rotterdam-Zuid. Maar omdat hij pas net is begonnen bij PEC Zwolle, was het de vraag of de trainer dat zelf ook wilde. Volgens het AD is dat dus zeker het geval.

Hoewel de directie van PEC Zwolle officieel nog niets hoorde, zou het management van Stam wel al op de hoogte zijn gesteld. Met een doorlopend contract tot en met 2020 rekent de Eredivisionist er echter gewoon op dat hij blijft. In dat contract staat naar verluidt ook geen clausule opgenomen dat hij zomaar mag vertrekken. Toch wordt Said Bakkati al concreet genoemd als zijn rechterhand in De Kuip, waar men echter ook tevreden is over Jean-Paul van Gastel en Denny Landzaat.

Lees ook: 

'Feyenoord ziet in Stam kandidaat voor nieuwe trainer'

PEC Zwolle gaat ervan uit dat Stam zijn contract uitdient

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen