Gisteren gemist: Leeuwinnen verliezen, blessure voor Sol

5 maart 2019, 00:30   Bijgewerkt: 4 maart 2019, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 4 maart.

Overmars schat CL-kansen Ajax op twintig procent in

Marc Overmars beseft dat Ajax een hoge berg moet beklimmen om door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League. De Amsterdammers moeten dinsdag tegen Real Madrid de 1-2 thuisnederlaag zien om te draaien en dat is niet gemakkelijk, weet de directeur.

Ten Hag wil met 'hongerig' Ajax gaan aanvallen in Madrid

Ajax staat dinsdag voor een zeer zware opdracht. Het moet de 1-2 thuisnederlaag tegen Real Madrid zien weg te poetsen in de Spaanse hoofdstad tegen de regerend Champions League-winnaar. Erik ten Hag geeft de hoop absoluut nog niet op, zo heeft hij kenbaar gemaakt op de persconferentie.

Tagliafico: "We zijn gekomen om de volgende ronde te halen"

Volgens Nicolás Tagliafico is er nog voldoende vertrouwen op een goede afloop in de Champions League aanwezig bij Ajax ondanks de 1-2 nederlaag tegen Real Madrid. De Argentijn wil met zijn ploeg dinsdagavond vol voor het bereiken van de kwartfinales gaan.

Tien Leeuwinnen op Algarve Cup ook ten onder tegen Polen

De Oranje Leeuwinnen hebben op de Algarve Cup ook hun tweede duel verloren. Polen was maandagavond in Portugal met 1-0 te sterk. De Australische scheidsrechter Kate Jacewicz speelde daarbij een negatieve hoofdrol: ze keurde in de eerste helft zowel een doelpunt van Polen als Nederland onterecht af wegens buitenspel en bestrafte Danique Kerkdijk zwaar door rood te trekken bij een fair duel om de bal. Voor Oranje rest nu nog de wedstrijd om de elfde plaats tegen China.

Sol is geëmotioneerd en staat maanden aan de kant bij Kiev

Zeer vervelend nieuws voor Fran Sol. De Spaanse spits die in de winter overstapte van Willem II naar Dinamo Kiev heeft een schouderblessure opgelopen en staat maanden buitenspel. Dat nieuws is maandag bekendgemaakt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen