Ten Hag wil met 'hongerig' Ajax gaan aanvallen in Madrid

4 maart 2019, 20:35

Ajax staat dinsdag voor een zeer zware opdracht. Het moet de 1-2 thuisnederlaag tegen Real Madrid zien weg te poetsen in de Spaanse hoofdstad tegen de regerend Champions League-winnaar. Erik ten Hag geeft de hoop absoluut nog niet op, zo heeft hij kenbaar gemaakt op de persconferentie.

Hij wil met Ajax dinsdag gaan aanvallen in de uitwedstrijd. Initiatief nemen, dat is het doel. "Dit Ajax probeert iedere wedstrijd, tegen welke tegenstander dan ook, het initiatief te nemen. Dat lukt bijna altijd", zegt Ten Hag op de clubwebsite. Real zal gebrand zijn, nu de titelrace zo goed als gelopen is en Real ook niet meer meedoet in de Spaanse beker.

Ten Hag heeft zijn ploeg daar op voorbereid. "De enige realistische kans op een prijs voor Real is de Champions League. Dat brengt waarschijnlijk een heel andere instelling met zich mee. Wij zijn nog op 3 fronten actief, maar dat maakt ons eigenlijk niet uit. Wij moeten morgenavond net zo graag willen. Ik weet zeker dat onze spelers zo hongerig en ambitieus zijn dat ze met dezelfde mentaliteit het veld opkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen