Stevens genoemd als mogelijke tussenpaus van dolend Schalke

4 maart 2019, 16:53

Huub Stevens zou bij Schalke 04 in beeld zijn om Domenico Tedesco (tijdelijk) op te volgen. Dat meldt het Duitse Bild. De huidige trainer van de club uit Gelsenkirchen ligt onder vuur vanwege de zwaar tegenvallende resultaten in de competitie. Schalke veroverde in 24 wedstrijden nog maar 23 punten en staat daarmee op de veertiende plaats.

Schalke ging afgelopen zaterdag voor eigen publiek nog met 0-4 onderuit tegen Fortuna Düsseldorf, waardoor Tedesco op korte termijn mogelijk het veld moet ruimen. De Duitse club eindigde vorig jaar nog op de tweede plaats in de Bundesliga en veroverde daarmee een ticket voor de Champions League. Opvallend genoeg overleefde Schalke dit seizoen de groepsfase van het miljardenbal en strijdt het nu met Manchester City om een plaats in de kwartfinale. Het thuisduel werd met 2-3 verloren.

Stevens was al twee keer eerder hoofdtrainer van Schalke 04. De Nederlandse trainer won met de Duitse club in 1997 de UEFA Cup en in 2001 en 2002 twee keer het bekertoernooi. Door de fans van Schalke werd hij verkozen tot beste trainer van de vorige eeuw.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen