Klopp wijst naar de wind na gelijkspel Liverpool in stadsderby

4 maart 2019, 12:07

Het lukte Liverpool zondag niet om de koppositie in de Premier League te heroveren. The Reds kwamen in de Merseyside-derby niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Everton, waardoor City nu één punt voorsprong heeft. Jürgen Klopp denkt dat de harde wind op Goodison Park een negatieve invloed op de wedstrijd had.

"Om meerdere redenen was het een zeer lastige wedstrijd. We speelden tegen een wilde tegenstander en - ik weet dat men er niet van houdt als ik het zeg - de wind kwam van alle kanten, wat je in veel situaties terugzag", aldus Klopp in gesprek met Engelse media. "Het hielp het spel niet, voornamelijk omdat de bal veel in de lucht was. Het was een wedstrijd die door dat soort dingen moeilijk te controleren was, al kregen we drie à vier enorme kansen."

Ondanks dat Liverpool de koppositie definitief is kwijtgeraakt aan Manchester City, maakt Klopp zich geen zorgen. "We moeten de situatie nemen zoals 'ie is", aldus de Duitse trainer, die bijval krijgt van linksback Andrew Robertson. "Nu zijn wij de jagers en ligt alle druk bij Manchester City."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen