PSV-talenten Sadílek en Ihattaren maken indruk bij basisdebuut

4 maart 2019, 09:21

Michal Sadílek maakte afgelopen weekend indruk als basisspeler van PSV: de middenvelder haalde meteen de hoogste passzuiverheid (93 procent) wat gecombineerd met de meeste balcontacten (81) extra knap is. Zelf was hij vooral bezig met winnen van Excelsior. "Een andere uitslag was gewoon géén optie." 

Dat vertelde hij na de 0-2 zege op Kralingen tegenover het Algemeen Dagblad. Sadílek debuteerde uitstekend en probeert in zijn spel een voorbeeld te nemen aan Marco Verratti. De middenvelder van Paris Saint-Germain is net als de PSV'er niet groot van stuk. "Die moet het ook niet bepaald van zijn lengte hebben op het middenveld. Maar Verratti compenseert dat met andere kwaliteiten. En dat probeer ik ook", aldus de jongeling van PSV.

Ook de andere basisdebutant, Mohammed Ihattaren, scoorde een ruime voldoende. "Het was mooi om te mee te maken", glimlachte hij tegenover Omroep Brabant. "Voor mij ging het wel goed, maar het kan altijd beter." Veel zenuwen voelde hij desondanks niet. "Ik heb altijd dezelfde voorbereidingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen