Koopmeiners veroordeelt fluitconcert voor ploeggenoot Van Rhijn

4 maart 2019, 08:55

Teun Koopmeiners heeft zich enorm gestoord aan het fluitconcert dat de AZ-supporters zondagmiddag hadden voor invaller Ricardo van Rhijn. De verdediger miste in het bekertoernooi een strafschop en verkeert niet in zijn beste vorm, toch mag dat volgens ploeggenoot Koopmeiners geen reden zijn voor de fans om zich tegen een eigen speler te richten.

"Ik vind dat gênant. Kritiek op het team mag altijd, maar zodra je een speler persoonlijk gaat uitfluiten, dan ben je bij mij klaar", liet hij aan duidelijkheid niets te wensen over tegenover De Telegraaf. "Laat heel duidelijk zijn dat we daar als team totaal niet achter staan. We hebben op het veld het gebaar proberen te maken ze daarmee te laten stoppen, want dat is schandalig."

Rake strafschop

Verder werd de verdediger van AZ gevraagd naar zijn strafschop tegen Fortuna Sittard. Midweeks miste hij net als Van Rhijn nog, ditmaal schoot hij na een klein half uur met moeite wel raak. De misser van tegen Willem II speelde nog wel door zijn hoofd. "Daar kun je omheen draaien, maar dat is gewoon zo. Ik had gefaald. Je kunt ervoor weglopen, maar je kunt het nog beter gewoon recht aankijken", aldus Koopmeiners, die ook nog de vierde treffer van AZ voor zijn rekening nam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen