Keizer dankt weer Fernandes na zege op Portimonense

3 maart 2019, 23:01

Marcel Keizer blijft overeind in de strijd om de derde plaats in de Primeira Liga. In eigen huis rekende de Nederlandse coach met zijn ploeg zondagavond namelijk af met Portimonense, dankzij treffers van Abdoulay Diaby, Raphinha en een strafschop van Bruno Fernandes. Het supertalent greep wederom de hoofdrol bij Keizers team, waarin Bas Dost na een uur gewisseld werd.

Bij de eerste twee doelpunten van Sporting, die na tien minuten voetballen binnen zestig seconden na elkaar vielen, was de begeerde voetballer namelijk aangever. Eerst was Abdoulay Diaby de afmaker en direct daarna kwam de naam van Raphinha op het scoreformulier van Keizer, die ongetwijfeld hoopte op een forse overwinning tegen het team dat van de laatste vijf duels er liefst vier verloor.

Maar een doelpuntenregen kwam er zeker niet, sterker nog de bezoekers kwamen terug in het duel. Na een half uur voetballen zorgde Paulinho voor de aansluitingstreffer, waar Sporting Portugal heel het duel nog last van had. Tot in de slotfase Sporting een strafschop kreeg en Fernandes - bija afwezigheid van Dost die was vervangen door Luiz Phellype - achter de bal ging staan. Hij besliste het duel hoogstpersoonlijk en toonde maar weer eens aan waarom onder andere Manchester United achter hem aan zit.

Door de zege blijf Sporting nog enigszins in het spoor van nummer drie Sporting Braga, terwijl het Moreirense voorlopig op veilige afstand houdt. Het verschil met nummer twee FC Porto is met acht punten nog altijd erg groot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen