Berghuis niet echt blij na zege: "We kunnen veel beter dan dit"

3 maart 2019, 22:03

Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis was ondanks de royale overwinning van 4-0 op FC Emmen zondagmiddag niet echt tevreden. Volgens de buitenspeler ontbrak het aan fris, fruitig en snel voetbal zondag in De Kuip. "We kunnen veel beter dan dit, ook al hebben we dat dit seizoen niet vaak laten zien", zei hij.

Tegenover FOX Sports ging Berghuis in op de overwinning, waarin Feyenoord wel won, maar niet overtuigde. Volgens Berghuis had het ook te maken met de bekeruitschakeling midweeks tegen Ajax. "We hebben niets meer om voor te spelen.. Naja, de derde plaats nog. Maar dat is niet Feyenoord-waardig. Toch moeten we met z'n allen de schouders eronder zetten en derde worden."

Echt vrolijk was Berghuis dan ook niet. "Het kan veel beter, ook bij mezelf. We hadden zoveel verwacht van het seizoen, maar hebben weinig hoogtepunten meegemaakt. Dat lekkere gevoel heb je dan ook niet en houd je ook niet vast. Van succes krijg je zelfvertrouwen. We kunnen veel beter dan dit, ook al hebben we dat dit seizoen niet vaak laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen