Celta de Vigo ontslaat coach Cardoso en stelt Escribá aan

3 maart 2019, 21:34

Celta de Vigo heeft zondagavond Fran Escribá aangesteld als nieuwe trainer. Hij is de opvolger van Miguel Cardoso, die eerder op de avond werd ontslagen dor de Spaanse club. Hij volgde in november Antonio Mohamed - die eveneens werd ontslagen - nog op, maar verloor tien van de vijftien duels met Celta en de 1-0 nederlaag bij Eibar betekende voor hem einde verhaal.

Dat heeft Celta de Vigo laten weten op het clubkanaal. De ploeg van Wesley Hoedt vecht momenteel tegen degradatie en staat momenteel op de zeventiende plaats op de ranglijst in de Primera Division. Sinds 2012 speelt Celta onafgebroken op het hoogste niveau in Spanje.

Escribá was de laatste jaren actief bij achtereenvolgend Elche, Getafe en Villarreal. In het verleden was hij ook assistent-trainer bij onder andere Atlético Madrid, Benfica en Valencia. De ervaren coach moet Celta de Vigo in de Primera Division zien te houden, al wordt dat gezien het programma - met FC Barcelona, Real Madrid en Atlético daar onder andere nog op - nog lastig genoeg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen