Van Bronckhorst is ondanks de overwinning niet geheel tevreden

3 maart 2019, 19:31

Giovanni van Bronckhorst was ondanks de 4-0 overwinning op FC Emmen zondagmiddag niet geheel tevreden over het optreden van Feyenoord. Met name in het eerste deel van de wedstrijd hadden de Rotterdammers meer moeten brengen vond de oefenmeester. "Het was een geheel verdiende overwinning, maar het was wat moeizaam."

Dat zei de coach tegenover FOX Sports over de zege. "Het temp was erg langzaam, er leek iets over de ploeg te liggen", vond Van Bronckhorst over de 'trage' openingsfase. "We hebben veel kansen gecreëerd in de eerste helft. Maar geven ook twee grote kansen weg, dat was niet goed. In de tweede helft speel je het gedisciplineerd uit. Maar het baltempo moet hoger, als je de komende weken ook wilt winnen."

Dat Feyenoord bovendien met royale cijfers won, was ook met name te danken aan Robin van Persie. Hij maakte een hattrick tegen FC Emmen. "Met Robin heb je iemand die het verschil kan maken", wist de coach. "Hij laat zien hoe goed hij nog altijd is. Met zijn creativiteit maakt hij het verschil." RvP maakte de eerste drie Rotterdamse treffers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen