Chelsea met Kepa verslaat Ranieri-loos en geplaagd Fulham

3 maart 2019, 17:08

De eerste wedstrijd zonder Claudio Ranieri is niet goed verlopen voor Fulham. De promovendus hield nog aardig stand tegen Chelsea, maar redde het net niet. De topclub won met 1-2 bij de stadgenoot.

Bij Chelsea stond Kepa Arrizabalaga onder de lat, terwijl Willy Caballero midweeks nog het doel verdedigde tegen Tottenham Hotspur. Chelsea won die wedstrijd met 2-0 en Maurizio Sarri had dus geen reden om weer te wisselen, maar gaf zondag toch weer het vertrouwen aan Kepa. De Spanjaard lag vorige week in de clinch met zijn coach toen hij een wissel weigerde tegen Manchester City.

De goalie zag Gonzalo Higuain al na twintig minuten de 0-1 maken, maar moest acht minuten later vissen toen Calum Chambers op aangeven van Ryan Babel heerlijk de gelijkmaker binnenschoot. De nummer voorlaatst hoopte daardoor weer op een stunt, maar kreeg drie minuten later een nieuwe dreun. Jorginho, die vorige week nog in bescherming werd genomen door Sarri, schoof binnen: 1-2. Dat was ook de eindstand in een wedstrijd waarin Fulham wel kansen kreeg, maar niet meer wist te scoren.

Bij Fulham zat Scott Parker voor het eerst op de bank, hij is de opvolger van de ontslagen Claudio Ranieri. Het is alweer de vijfde nederlaag op rij voor Fulham, terwijl Chelsea dankzij de winst op een punt komt van nummer vijf Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen