Te Vrede kritisch op NAC: "Heb in principe geen voetbal gezien"

Te Vrede kritisch op NAC: "Heb in principe geen voetbal gezien"

3 maart 2019 – Ondanks een 0-1 voorsprong lukte het NAC Breda wederom niet om drie punten te pakken in de Eredivisie. In de tweede helft werd de voorsprong weggegeven en ging de ploeg van Mitchell van der Gaag met 4-1 ten onder bij Vitesse. Mitchell Te Vrede treurt.Dat NAC door een discutabele goal van Maikel van der Werff op 2-1 kwam, hielp uiteraard niet mee voor de hekkensluiter. "Je ziet overduidelijk dat het buitenspel is, of er nou een lijn staat of niet. Dat is frustrerend. Het is heel vervelend, vooral in de situatie waarin wij nu zitten", zegt Te Vrede tegen BN De Stem.

NAC ging rusten met een 0-1 voorsprong, maar trok die dus niet over de streep. "In de rust is gezegd dat we ons koppie er bij moesten houden. Niet inzakken. Maar in principe heb ik vandaag geen voetbal gezien. Je weet dat je een lastige wedstrijd tegemoet gaat tegen Vitesse, maar als je met 0-1 de rust in gaat, moet je brutaal zijn en door gaan. Dat is niet het geval geweest", zegt hij.

Te Vrede staat zelf op negen treffers, maar vond in 2019 het net nog niet. "Je weet dat je er als spits staat om doelpunten te maken. Als je in de top speelt, moet je doelpunten maken om kampioen te worden, in onze situatie moet ik ze maken om er in te blijven. De druk is hoog, dat is niet anders. Maar ik moet wel voeding krijgen. Het team moet je ook helpen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 9 december 2019

  2. zondag 8 december 2019