Advocaat: "Als je met 1-5 bij Heracles wint, doe je het goed"

3 maart 2019, 10:14

In een duel in de subtop van de Eredivisie trok FC Utrecht zaterdag overtuigend aan het langste eind tegen Heracles Almelo. De formatie uit de Domstad zegevierde gemakkelijk met 1-5, waardoor het team is opgerukt naar de zesde plaats. Dick Advocaat heeft weinig te klagen.

Utrecht staat zesde met een punt voorsprong op Heracles. De zege van zaterdag kwam dan ook zeer goed uit voor het team, weet Dick Advocaat. "Voor FC Utrecht was dit een heel belangrijke overwinning", zegt hij op de clubwebsite. "We wisten hoe moeilijk het zou worden. Heracles Almelo had acht van de elf thuispartijen dit seizoen gewonnen."

Over de negentig minuten gezien won Utrecht terecht, zag Advocaat. "We begonnen sterk, al scoorden we in het begin van de wedstrijd te weinig. Daarna nam Heracles Almelo wat meer het initiatief, zonder daarbij heel grote kansen te krijgen. Toen kwam de rode kaart (voor Jesper Drost van Heracles Almelo, op slag van rust, red.). Dat hebben we in de tweede helft heel goed opgelost."

"We scoorden in de slotfase nog een paar goals met penalty's. Al hadden we het met kansen in die fase nog beter kunnen doen", vindt de trainer. Hij kan verder geen kritische zaken vinden. "Ik ben erg tevreden. Als je met 1-5 uit bij Heracles Almelo wint, dan heb je het in mijn ogen goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen