Van Bommel vol lof over basisdebutanten Ihattaren en Sadilek

2 maart 2019, 23:06   Bijgewerkt: 2 maart 2019, 23:44

Op Woudestein maakten Mohammed Ihattaren en Michal Sadilek zaterdagavond hun basisdebuut in de Eredivisie. Het tweetal had geen last van zenuwen en speelde prima, zag ook Mark van Bommel. De PSV-trainer is na de zege op Excelsior (0-2) vol lof over de talenten in gesprek met FOX Sports.

Sadilek startte al een keer in de KNVB Beker, maar niet eerder in de competitie. De middenvelder speelde door de afwezigheid van Jorrit Hendrix. "Vorig jaar was hij mijn aanvoerder bij Onder-19, toen speelde hij ook zo. Hij is onverstoorbaar en haalt altijd zijn niveau. Hij werkt hard, is slim en ziet waar de vrije man is. Het is een allround middenvelder."

Ihattaren kreeg de voorkeur boven Gastón Pereiro en lijkt ook Erick Gutiérrez in de pikorde te zijn gepasseerd. "We hebben heel veel goede spelers. Daarom maak ik me ook niet druk om die jonge jongens erin te zetten. Je ziet dat ze moeiteloos meespelen", vervolgt van Bommel, die vindt dat de zeventienjarige Ihattaren het goed heeft gedaan. "Hij is een heel functionele voetballer waar je als liefhebber graag naar kijkt. Mo is heel rustig en heeft goede mensen om hem heen die hem goed begeleiden. Hij doet geen gekke dingen, dat moeten we ook zo houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen