De Jong tevreden over 'degelijk' PSV: "Geen gekke dingen gedaan"

2 maart 2019, 22:15

Na drie gelijke spelen op rij wist PSV eindelijk weer eens te winnen in de Eredivisie. Captain Luuk de Jong zag dat zijn ploeg geen problemen kende bij Excelsior en zodoende de eerste overwinning in 2019 buiten Eindhoven wist te boeken.

"Het was gewoon degelijk", vindt de aanvoerder na afloop bij FOX Sports. Dankzij twee doelpunten van Steven Bergwijn was PSV duidelijk te sterk bij Excelsior. "We hebben geen gekke dingen gedaan en hebben geen kans weggegeven."

Volgens De Jong was het feit dat PSV geen moment in de problemen kwam het grootste pluspunt van het duel. "De afgelopen wedstrijden hadden we fases waarin we gewoon slordig waren. Vandaag heeft Excelsior geen moment het gevoel gehad dat er iets te halen valt. Dat hebben we zo vaak al laten zien en moeten we nog vaker laten zien."

Jongelingen Mohamed Ihattaren en Michal Sadílek begonnen in het basiselftal van Mark van Bommel. De Jong zag dat het duo een prima wedstrijd speelde. "Die jongens kunnen heel goed voetballen. Dat is heerlijk en er zijn ook andere jongens die het goed doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen