Trefzekere Falcao behoedt veerkrachtig Monaco voor nederlaag

Trefzekere Falcao behoedt veerkrachtig Monaco voor nederlaag

2 maart 2019 – AS Monaco leek op weg naar een nieuwe nederlaag in de Ligue 1, maar met dank aan Radamel Falcao hebben de Monegasken een punt overgehouden aan het uitduel met Angers SCO . De Colombiaanse spits maakte na rust in zijn eentje een achterstand ongedaan: 2-2.



Angers SCO – AS Monaco: 2-2
In Frankrijk kon het na de winterstop enigszins opgeleefde Monaco verder afstand nemen van de onderste regionen. Middenmoter Angers deelde echter lange tijd de lakens uit in eigen huis. Dankzij een dubbelslag van Flavien Tait stond het bij rust 2-0 en leek een resultaat ver weg voor de nummer zestien van de Ligue 1.

Na rust stond Radamel Falcao echter op bij de gasten. De spits zorgde in de 49e minuut voor de aansluitingstreffer en gaf de Monegasken hoop. Monaco zette meer en meer aan en dat resulteerde tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker: Falcao schoot vanaf de stip feilloos raak. Door het gelijkspel blijft Monaco zestiende, maar groeit het gat met de rode streep naar zes punten.

West Ham United – Newcastle United: 2-0
In de Premier League deed West Ham United op eigen terrein uitstekende zaken. The Hammers versloegen dankzij treffers van Declan Rice en Mark Nobel (strafschop) Newcastle United. De bezoekers maakten na rust ook een moment aanspraak op een resultaat. West Ham staat zodoende op een keurige negende plaats en zorgt ervoor dat Newcastle niet uit de degradatiezorgen is. Weliswaar is plaats veertien een veilige positie, maar het gat met nummer achttien Cardiff City is nog altijd slechts zeg punten.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020