Bosz 'blij en tevreden' met overwinning van Bayer Leverkusen

2 maart 2019, 19:28

Peter Bosz is blij dat Bayer Leverkusen een volgende stap richting Europees voetbal heeft gezet. De ploeg van de Nederlandse trainer boekte zaterdagmiddag een verdiende 2-0 zege op SC Freiburg en is daardoor (tijdelijk) naar de zesde plaats in de Bundesliga gestegen. Leverkusen kwam voor eigen publiek snel op voorsprong, waarna het lang duurde tot de beslissing viel.

Daar is Bosz iets minder tevreden over. "We speelden goed in de eerste dertig minuten van de wedstrijd, daarna werden we slordig en verloren we te makkelijk de bal. Dat gaf de tegenstander weer hoop. Het was belangrijk dat we het tweede doelpunt maakten", doelt de Nederlandse trainer op de goal van Leon Bailey, die een kwartier voor tijd viel.

Bosz vindt dat zijn ploeg na rust weer sterk voor de dag kwam. Het tweede doelpunt kwam voort uit een aanval die op de eigen helft werd opgebouwd. "Daar kleven altijd risico's aan, maar dat maakt deel uit van ons spel. Als je zo'n doelpunt maakt, kun je alleen maar zeer tevreden is. En dat ben ik: blij en tevreden", zegt hij via de officiële clubkanalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen