Mbappé helpt Paris Saint-Germain aan zwaarbevochten zege

2 maart 2019, 18:57

Paris Saint-Germain is zaterdagavond met dank aan Kylian Mbappé aan puntenverlies ontsnapt. De aanstaande kampioen van de Ligue 1 kwam in en tegen Caen na een uur op achterstand, waarna de Franse topaanvaller opstond. Eerst benutte hij een strafschop, vlak voor tijd bezorgde hij zijn ploeg de zege

PSG - nog altijd zonder de geblesseerde Neymar - kan zich in het slot van het seizoen puntenverlies wel veroorloven. De club uit Parijs had voorafgaand aan de wedstrijd tegen Caen vijftien punten voorsprong op nummer twee Lille. De Parijzenaars hadden daarnaast een wedstrijd minder gespeeld dan de 'concurrent'. Tegen Caen dreigde het even mis te gaan voor PSG.

Na een uur schoot Casimir Ninga de verrassende 0-1 binnen. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want een paar minuten later kreeg de topclub uit Parijs een strafschop. Bij afwezigheid van Neymar én Edinson Cavani ging Mbappé achter de bal staan en hij faalde niet vanaf elf meter. Vlak voor tijd maakte de topscorer van de Ligue 1 zijn tweede van de wedstrijd, waarmee hij PSG alsnog de volle buit bezorgde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen