Verrassende opstelling PSV: Ihattaren en Sadilek starten

2 maart 2019, 18:47

PSV begint zaterdagavond in een verrassende opstelling aan de uitwedstrijd tegen Excelsior. Mohammed Ihattaren (17) en Michal Sadílek (19) starten bij de Eindhovenaren. Zij vervangen Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro. Eerstgenoemde ontbreekt in de wedstrijdselectie, laatstgenoemde begint op de bank.

Ihattaren, die een grote toekomst wordt toegedicht, begint voor de eerste keer in de basis bij PSV. De piepjonge middenvelder annex aanvaller kwam als invaller al vijf keer binnen de lijnen in de Eredivisie en mag het nu een keer vanaf het begin laten zien. Sadilek startte al een keer in de KNVB Beker, maar nooit eerder in de competitie. Hij maakt zodoende ook zijn basisdebuut in de Eredivisie.

Hendrix ontbreekt vanwege privé-omstandigheden bij PSV. Érick Gutiérrez, voor de winterstop nog even basisspeler, begint net als Pereiro op de bank. Maximiliano Romero, van wie PSV nog weinig plezier heeft gehad, zit net als Hendrix niet bij de selectie.

Opstelling PSV: Jeroen Zoet; Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever, Angeliño; Michal Sadilek, Pablo Rosario, Mohammed Ihattaren; Hirving Lozano, Luuk de Jong, Steven Bergwijn

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen