Wormuth: "Geen probleem als Fledderus spelers van ons wil"

2 maart 2019, 10:42

In theorie kan Mark-Jan Fledderus met FC Groningen shoppen bij Heracles Almelo, de club die hij inruilt voor de Trots van het Noorden. "Ik vind het geen probleem als hij spelers van ons wil", aldus Heracles-trainer Frank Wormuth. "Dat is een normaal proces."

Fledderus staat officieel tot 1 april op de loonlijst van Heracles. "Mark-Jan zal nog een paar dagen hier zijn, werkt nog wat uit voor ons, draagt over en handelt af", zegt directeur Rob Toussaint tegen de Tubantia. "Maar gesprekken voeren met spelers kan niet meer. Hij zit ook met zijn hoofd bij FC Groningen en dat snap ik ook."

Als technisch directeur moet Fledderus bezig met de selectie van Groningen voor volgend seizoen. Wellicht dat er in het Polman Stadion iets interessants rondloopt voor Groningen. Wormuth het geen probleem vinden als Fledderus aanklopt in Almelo. "Wij leiden jongens op, zodat ze verkocht kunnen worden. Of het nou ADO, Ajax, Werder Bremen of Groningen is die bij ons aanklopt: als ze iemand van ons willen, moeten ze betalen."

Toussaint: "Ik kan niet zeggen: je mag die en die speler niet ophalen. Mark-Jan kent ons hele scoutingslijstje - dat is niet anders. We weten dat er namen op staan die ook op de lijstjes van Groningen voorkomen. Vorig seizoen was Czyborra bij beide clubs in beeld. Hij koos voor ons, maar dat gebeurt andersom zeker ook."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen