Internazionale kan derde plek verliezen na nederlaag

1 maart 2019, 22:37

Internazionale heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Cagliari. De ploeg van Luciano Spalletti kon geen vuist maken tegen de ploeg die tegen degradatie vecht en mocht met de 2-1 verliespartij door treffers van Luca Ceppitelli en Leonardo Pavoletti niet eens klagen. In de absolute slotfase miste de thuisploeg namelijk ook nog een strafschop.

Zodoende was het een rampenavond voor Inter, dat nog altijd zonder aanvoerder Mauro Icardi speelt. Nederlander Stefan de Vrij stond wel 'gewoon' in de basisopstelling. Icardi's vervanger Lautaro Martínez liet zich overigens wel gelden: hij kopte uit een corner van Radja Nainggolan de gelijkmaker binnen na ruim een half uur spelen. Vlak daarvoor had Ceppitelli de score al geopend.

Lang bleef Internazionale niet op gelijke hoogte staan, want nog voor rust zette Pavoletti de thuisploeg wederom op voorsprong. Inter was niet bij machte om de gelijkmaker te produceren en kreeg diep in blessuretijd ook nog een strafschop tegen. Omdat Nicolo Barella het buitenkansje miste, mochten de bezoekers nog hopen op een punt, maar die kwam er niet meer.

Daardoor moet Inter mogelijk de derde plaats in de Serie A afstaan aan rivaal AC Milan. Die ploeg speelt tegen Sassuolo en gaat bij een overwinning over Inter heen. Ook AS Roma kan op gelijke hoogte komen in punten met een (dan) mogelijk beter doelsaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen