Lukkien denkt dat 'geroutineerd' Feyenoord goed omgaat met tik

1 maart 2019, 15:59

Dick Lukkien ziet in aanloop naar het duel in De Kuip het niet per se als voordeel dat Feyenoord midweeks een flinke tik kreeg in de beker. De coach van FC Emmen denkt namelijk dat de Rotterdammers daar goed mee omgaan. "Het is een ploeg met veel ervaring en routine. Het mislopen van de bekerfinale is niet de eerste teleurstelling die ze in hun carrière hebben gehad."

Dat vertelt hij op het clubkanaal over het duel in Rotterdam-Zuid. En dat de Rotterdammers verloren van Ajax in de halve finale van de KNVB Beker, vond Lukkien niet eens per se terecht. "Ik vond Feyenoord de eerste veertig minuten zeker gelijkwaardig," aldus de oefenmeester. "Dan zie je wat doelpunten vlak voor en vlak na de pauze kunnen doen met een ploeg. Feyenoord is gewoon een topclub in Nederland. Natuurlijk balen ze ervan dat ze geen bekerfinale spelen, maar zij willen ook gewoon door."

Met Michael Chacón terug in de ploeg, Michael de Leeuw, Henk Bos en Wouter Marinus als twijfelgevallen en zonder Glenn Bijl (geschorst), Gersom Klok, Nicklas Pedersen en Rob Deiman (allen geblesseerd) hoopt Lukken met zijn ploeg lang stand te houden in De Kuip. "Je wilt ze lang op de nul houden, maar dat is in iedere wedstrijd zo", aldus Lukkien over het strijdplan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen