Steijn: "FC Groningen is hét voorbeeld van hoe het moet"

1 maart 2019, 15:43

FC Groningen ontvangt de complimenten van Maurice Steijn, trainer van komende tegenstander VVV-Venlo. De noordelingen waren dit seizoen zelfs even hekkensluiter, maar lijken de weg omhoog te hebben gevonden. "Die gaan nog meedoen om de Europese play-offs", verwacht Steijn.

"De clubleiding is heel duidelijk geweest en heeft steeds het vertrouwen gehouden in trainer Danny Buijs. Ron Jans en Hans Nijland hebben dat doorlopend uitgesproken", zegt Steijn op het clubkanaal van VVV. "En met gerichte aankopen in de winter hebben ze het gewoon heel goed gedaan."

Er zijn talloze voorbeelden waar Buijs allang op straat had gestaan. "FC Groningen is hét voorbeeld van hoe het moet: de trainer laten zitten, vertrouwen houden, gericht een paar nieuwe spelers erbij en het gaat lopen. Knap hoe ze dat gedaan hebben. Daar kunnen andere clubs een voorbeeld aan nemen", vindt Steijn,

Op bezoek in Groningen mist VVV zondag alleen de zwaar geblesseerde Jerold Promes. "Natuurlijk zullen we Jerold Promes gaan missen, maar Damian van Bruggen zal hem vervangen. Dat deed hij tegen Heracles ook uitstekend."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen