Poldervaart hoopt tegen PSV op een topdag van Excelsior

1 maart 2019, 15:08

Adrie Poldervaart ziet kansen voor Excelsior tegen PSV als zijn ploeg een 'topdag' heeft, en de Eindhovenaren een mindere. De voorgaande drie wedstrijden was dit van toepassing op PSV. "Een PSV in goeden doen, blijft een zware tegenstander", weet Poldervaart.

"Iedere wedstrijd moeten we met dezelfde intensiteit en beleving spelen", zegt de Excelsior-trainer tegen RTV Rijnmond. "Alleen de nummer één komt zaterdag op visite, dat moet een grote motivatie voor ons zijn. Ook zij hebben zwakheden. PSV verspeelt bij Emmen een 0-2 voorsprong. Wij winnen twee keer van FC Emmen, maar dat is kort door de bocht gezegd. PSV weet zijn zwakheden te camoufleren door andere krachten."

Excelsior zit in tegenstelling tot PSV in een goede fase. "Het team heeft een verandering doorgemaakt ten opzichte van de eerste seizoenshelft, en dan met name het laatste stuk. Als we tegenslag hadden, was iedereen met zichzelf bezig en minder met het team. Na de winterstop is dat duidelijk veranderd. Dat moet ook de basis zijn", vindt Poldervaart, die dit weekend niet kan beschikken over Luigi Bruins (blessure) en Ryan Koolwijk (geschorst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen