Verschueren, Ilic én Fernandes weer inzetbaar bij NAC Breda

Verschueren, Ilic én Fernandes weer inzetbaar bij NAC Breda

1 maart 2019 – Het zijn roerige tijden in Breda, maar voor Mitchell van der Gaag telt op dit moment alleen maar het uitduel met Vitesse. De trainer van NAC heeft in aanloop naar de zaterdagavondwedstrijd goed nieuws te melden. Arno Verschueren, Luka Ilic én Paolo Fernandes zijn weer inzetbaar.Het drietal nam afgelopen dagen deel aan de groepstraining. Van der Gaag laat via de clubkanalen weten dat zij niet alledrie meteen in de basis terugkeren. "Maar het zijn spelers die voorheen ook belangrijk waren, dus zij kunnen in elk geval minuten maken", aldus de trainer. Van het trio speelde alleen Verschueren nog maar in het nieuwe jaar.

Het was deze week onrustig in Breda. Achter de schermen kampt de club met een leegloop. Volgens Van der Gaag krijgen zijn spelers dat ook mee. "Daar ontkom je niet aan, maar we wisten dat een aantal dingen zou gebeuren. Er zijn ook een paar dingen die ons hebben verrast, maar voor ons is het gedurende de week redelijk rustig geweest."

NAC won de laatste twee ontmoetingen met Vitesse en kan zaterdag de punten weer goed gebruiken. "Het is een ploeg met andere doelstelling en veel kwaliteiten. We hebben al laten zien dat we daartegen resultaten kunnen behalen. Het moet voor ons in uitwedstrijden ook een keer gaan gebeuren", besluit Van der Gaag, die Karol Mets - die een vertrekwens heeft - buiten de selectie laat tegen Vitesse.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 21 januari 2021

  2. woensdag 20 januari 2021