Van Bronckhorst vindt verwensingen naar Van Geel 'spijtig'

1 maart 2019, 14:30

De dreun van de uitschakeling in de KNVB Beker trilt nog na in De Kuip. Feyenoord doet dit seizoen niet meer mee om de prijzen, tot grote teleurstelling van Giovanni van Bronckhorst. Op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met FC Emmen blikte de trainer nog even terug op de nederlaag tegen Ajax en nam hij het op voor technisch directeur Martin van Geel.

"Het vooruitzicht op een grote prijs is weg. Die teleurstelling is groot, want je gaat voor het hoogst haalbare. Maar we moeten en gaan ook door. We willen volgend seizoen Europees voetbal spelen en daar moeten we alle energie in stoppen", wordt de trainer geciteerd door RTV Rijnmond. "We hebben mooie momenten beleefd, maar dit seizoen niet meer. Het gaat nu om plek drie."

Tijdens het perspraatje nam Van Bronckhorst het ook op Martin van Geel. De technisch directeur moest het woensdag ontgelden bij het publiek in De Kuip. "Ik voel met Martin mee. Ik weet hoeveel energie en tijd hij in de club stopt. Voor hem is het heel jammer", aldus de coach.

De wijze waarop sommige fans zich uitten, vindt Van Bronckhorst spijtig. "Supporters zijn vrij om zich te uiten, maar ik hoorde weer ziektes voorbijkomen. Wij weten hoe mooi en ondersteunend de fans kunnen zijn, dat voel je in het stadion, zeker in grote duels. Maar het publiek kan ook heel hard zijn, kritisch, dat mag en hoort ook. Maar je moet mensen in hun waarde laten, geen nare ziektes gebruiken. Dat komt hard aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen