Mets wil vertrekken bij NAC en dient transferverzoek in

1 maart 2019, 14:19

Middenin het degradatiegevecht van NAC Breda heeft Karol Mets een transferverzoek ingediend. Dat meldt BN/DeStem. De 25-jarige verdediger kan naar Scandinavië, waar de window nog een maand open is. Daarom heeft Mitchell van der Gaag de Est buiten de selectie gelaten voor de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Vitesse.

Mets wil de stap zelf ook maken naar de tot nu toe onbekende club. "Hij zit met zijn hoofd meer bij de transfer dan dat hij met het team bezig is", zegt Van der Gaag tegen de hiervoor genoemde krant. "We hebben een aantal dingen besproken gedurende het seizoen en na de Graafschap dat nog eens extra aangehaald.  Eerder hebben we dat besproken met Rosheuvel. Waar zijn we op dit moment mee bezig met z'n allen? Dat is missie Eredivisie."

Van der Gaag wil dat spelers eigenbelang opzij zetten. "We hebben één gezamenlijk doel. Ik moet een keuze maken en dit is de afweging die ik heb gemaakt. Dat heb ik met Karol besproken en ik leg het daarom op deze manier naar buiten uit", aldus de oefenmeester, die dit seizoen vijftien keer een beroep deed op Mets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen