Hardeveld maakt na jaar rentree in wedstrijdselectie Heracles

1 maart 2019, 13:59

Jeff Hardeveld behoort komend weekend tegen FC Utrecht voor het eerst sinds ruim een jaar tot de wedstrijdselectie van Heracles Almelo. De 24-jarige verdediger scheurde in februari vorig jaar zijn kruisbanden af en bevindt zich nu aan het einde van een lang revalidatietraject. Onlangs maakte Hardeveld bij Jong Heracles zijn rentree op het wedstrijdveld.

"Jeff zit tegen zijn oude club weer op de bank", vertelt Frank Wormuth in aanloop naar het duel met Utrecht via de officiële clubkanalen. "Hij heeft afgelopen maandag de hele wedstrijd in het tweede gespeeld en het is voor hem een goed gevoel om weer deel uit te maken van de wedstrijdselectie." De Duitse trainer kan tegen Utrecht geen beroep doen op Mohammed Osman (geschorst) en Joey Konings, Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak en Tim van de Berg (allen geblesseerd).

Wormuth wil niet te ver vooruitkijken, ondanks dat zijn ploeg een goede kans heeft om zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. "Ons doel? 38 punten. We hebben nog elf duels te gaan en we hebben een goede kans om rond deze positie te blijven staan, maar we moeten ons huiswerk doen. Het belangrijkste is de volgende wedstrijd en dat is Utrecht. Nu beleven we een goede fase en ik hoop dat we die lang volhouden. We zijn echter niet duidelijk beter dan de andere ploegen, de verschillen tussen plaats vijf en de rest zijn klein. Alles is dus mogelijk tegen FC Utrecht."

Heracles bevindt zich met 35 punten uit 23 wedstrijden op de zesde plaats in de Eredivisie. Utrecht, dat zevende staat, heeft twee punten minder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen