'Real Madrid en Atlético Madrid willen Ajax-back Tagliafico'

1 maart 2019, 11:41   Bijgewerkt: 1 maart 2019, 13:12

Het is nog maar de vraag of Nicolás Tagliafico komende zomer te behouden is voor Ajax. Zijn zaakwaarnemer liet zich onlangs ontvallen dat enkele grote clubs interesse hebben getoond. ESPN denkt te weten op welke clubs de belangenbehartiger doelde: Real Madrid en Atlético Madrid.

De 26-jarige Tagliafico heeft sinds zijn komst naar Amsterdam de harten van de Ajax-fans weten te veroveren. De Argentijnse linksback is een echt bijtertje en wordt met name geprezen om zijn energie en vechtlust. Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht weet Tagliafico een grote bijdrage te leveren aan de ploeg van Erik ten Hag, waardoor hij zich in de kijker heeft gespeeld van enkele Europese grootmachten. Naast de Madrileense clubs zouden ook Arsenal en Real Betis in de markt zijn voor de Argentijn.

Verrassend is het niet dat de Real en Atlético in verband worden gebracht met Tagliafico. Bij de Koninklijke maakt Marcelo een ongelukkige periode door; de Braziliaan wilde onlangs zelfs een vertrek niet uitsluiten. Bij Atlético vertrekt Lucas Hernández komende zomer mogelijk naar Bayern München en beschikt Filipe Luís over een aflopend contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen